21881
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21881,page-child,parent-pageid-21705,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25136

Theater in het park

Al zes jaar op rij is het uitverkocht: Kerst in het Julianapark, een theaterwandeling door het Utrechtse Julianapark. Vóór de buurt en dóór de buurt.

Studio Penong was er vanaf het begin bij en verzorgt sindsdien alle grafische vormgeving van het evenement: logo, flyers, kaarten, spandoeken, advertenties, tickets, posters, buttons, website en zelfs de enige echte Zuilensche Courant!

Opdrachtgevers

Groep bewoners uit Zuilen

visuele identiteit
evenement-promotie

2014

Pionieren

Het eerste jaar van Kerst in het Julianapark is er een van pionieren. Eén theateravond zal er georganiseerd worden. Spanning hoeveel mensen er gaan komen. Studio Penong zet vol in op de exposure van het evenement. Resultaat? Binnen vierentwintig uur volledig uitverkocht! Extra rondes worden ingelast om toch nog zoveel mogelijk mensen een plek te kunnen geven.

In dit eerste jaar zet Studio Penong de basis neer, waar de volgende jaren op verder gebouwd zal worden: wervingsflyers, banners, flyers, posters, beeldmateriaal voor social media, tickets voor de bezoekers, kaarten voor de kaartenactie en buttons voor de vrijwilligers. Ook ontwierp en bouwde Studio Penong de website met ticketmodule.

2015

Nog een keer

Na het succes van vorig jaar – waarbij er vraag is naar meer tickets – worden er dit jaar twee avonden gevuld met kersttheater.

2016

‘Een diepe, hele diepe buiging voor de talloze vrijwilligers van Kerst in het Julianapark. Voor de derde keer op rij werd een fantastisch georganiseerde, geregisseerde en uitgevoerd Kerstverhaal in de open lucht gehouden. In zijn vorm, omvang en kwaliteit een uniek evenement in Nederland.’

zoiszuilen.nl

Kerst vier je samen

Kerst in het Julianapark is niet meer weg te denken uit Zuilen. Ook dit jaar zijn de tickets in no-time uitverkocht. Dit jaar werken er zo’n 150 vrijwilligers mee.

2017

‘In de winter lijkt het Julianapark in Zuilen niet meer op de gezellige buurt-achtertuin die het in de zomer is. Met uitzondering van één weekend, wanneer het park wordt omgetoverd in één grote levende kerstvoorstelling.

Het kerstverhaal van Zuilen

Kerst in het Julianapark telt dit jaar ruim 250 vrijwilligers.

De geschiedenis van Zuilen wordt verwerkt in het kerstverhaal. Daar hoort natuurlijk een krant bij.

2018

2019

Doe mee

Dit jaar – na een fantastische jubileumeditie – wordt er nog eens extra benadrukt dat echt iedereen uit de wijk welkom is om mee te doen. Hoe mooi is het om er samen een groot feest van te maken?

2020

Kerst vier je samen

Helaas geen theater in het park dit jaar, maar wel een film én kaartenactie. Een kaartje voor jezelf en een kaartje om te versturen.

2022

Verwonder!

Eindelijk mag het weer. Theater in het park. Tijd voor verwondering!

grafisch ontwerp
illustratie
animatie
ontwerp en bouw website
drukwerkbegeleiding