21889
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21889,page-child,parent-pageid-21705,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25136

Musis en Stadstheater Arnhem

De Arnhemse podia Musis Sacrum en Stadstheater Arnhem werken samen. Studio Penong verzorgde de visuele identiteit van deze samenwerking.

Musis is hét podium voor live muziek en al 125 jaar het thuis van het Gelders Orkest. Stadstheater Arnhem is als stadspodium voor podiumkunsten, debat en cultuurparticipatie al decennialang de thuisbasis van Toneelgroep Oostpool en Introdans.

Opdrachtgever

Hemels van der Hart

visuele identiteit Musis
visuele identiteit Stadstheater Arnhem

Samen sterk in eigenheid

Musis Sacrum en Stadstheater Arnhem zijn begrippen in Arnhem en ver daarbuiten. Studio Penong adviseerde om de kracht van deze beide sterke merken overeind te houden en verder te versterken in de samenwerking: twee identiteiten, één huisstijl.

Musis Arnhem

De muze van Arnhem

Geluk, resonantie, nieuwsgierig, verfijnd, uitgesproken en persoonlijk. Dat zijn de kernwoorden die Musis Arnhem typeren.

Stadstheater Arnhem

Jouw podium

Veelzijdig, spannend, kleurrijk, divers, wakker, kordaat. Dat zijn de begrippen die Stadstheater Arnhem typeren.

Musis / Stadstheater Arnhem

Twee identiteiten, één huisstijl

Studio Penong ontwikkelde de hele lijn van huisstijlmiddelen.

logo ontwerp
grafisch ontwerp

Partner
Peppered